ponedjeljak, 20. travnja 2015.

Prijateljica








Ines ima taj svoj posebni talent. Takozvani talent izvansenzorske percepcije. Mislim...čime to čovjek percipira, ako ne senzorima. Antenama. Baza te percepcije počiva na jakoj empatiji. To sve možda i je empatija. Ali, onda je to empatija do te mjere razvijena da ona sa tom svojom sposobnošću više nije samo suosjećajni čovjek nego i mistik.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Znanost takvo nešto ne poznaje i slabo zadire u takve stvari. Obzirom da je današnja znanost takva kakva je i da sa svojom trenutnom paradigmom na sebe "kelji" mnoga ograničenja...Tako smo dobili znanost zasnovanu ne na mudrosti, nego na raciju. U takvim okolnostima, trenutno stanje ovog svijeta je normalna stvar. Znanost bez etike, mudrosti i duhovnosti, pomaže održanju svijeta bez etike, mudrosti i duhovnosti. Međusobno se glođemo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Takva sposobnost osjećanja drugih ljudi sastoji se od osjećanja njihovih karaktera i emotivnih stanja.
Osjećanje karaktera dovodi je ka lakom prepoznavanju sebi pogodnih ljudi. Osjećanje emotivnih stanja je nešto drugačija stvar, jer osim svojih emocija kao da ima na raspolaganju i tuđe emocije. Ines osjeća tuđe emocije. Osjeća ih ma kakve bile. To nije lagana uloga. Dobila ju je vjerujem, po rođenju, a ispravnim životom nije ju upropastila, nego ju obnaša dostojanstveno, vjerodostojno i znalački. 
    Nakon što percipira, ne ostaje sjediti prekriženih ruku, već djeluje, postižući tako ispunjenje vlastite biti. Tu svoju ulogu možda igra nesvjeno, ali sumnjam. 
    To je sve proizvod  inteligencije srca. Da bi čovjek takvo nešto znao nositi, mora imati veliku snagu. Mislim da je to najveća snaga koju čovjek može imati.  
    Sve to izgleda kao nešto najljepše što čovjek može biti.






















U njenoj pozadini se vidi aura. Bijela je boja njene aure, a rubovi su, kao što se nazire, u duginim bojama. Fotografirala (ono)svjetska Ivana Kujundžić.














Nema komentara:

Objavi komentar